درمان بیماری ها

آشنایی با جدیدترین روشهای علمی برای درمان انواع بیماری ها و مشکلات

درمان بیماری ها

آشنایی با جدیدترین روشهای علمی برای درمان انواع بیماری ها و مشکلات

بایگانی
  • ۰
  • ۰

مالاریا یک بیماری گرمسیری جدی است که توسط یک پشه منتقل میشود. اگر سریعا تشخیص داده نشود و درمان صورت نگیرد میتواند کشنده باشد. یک نیش پشه برای عفونی شدن یک فرد کافی است. این مطلب نتیجه جدیدترین تحقیقات دانشمندان درباره بیماری مالاریا می باشد و در نتیجه آن بسیاری از باورهای قبلی که در بسیاری از وبسایت های فارسی می بینید رد شده اند!

علایم مالاریا

علایم مالاریا میتواند خیلی سریع حتی 7 روز پس از گزیده شدن توسط پشه ی آلوده اتفاق بیفتد. بسته به نوع انگلی که فرد به آن مبتلا شده است، علایم معمولا 7 تا 18 روز پس از آلوده شدن ظاهر میشود اما در بعضی موارد، علایم بیماری پس از یک سال یا حتی بیشتر خود را نشان میدهد. علایم ابتدایی مالاریا مانند آنفولانزا است و عبارتند از:

  • دمای 38 درجه سانتیگراد یا بالاتر بدن
  • احساس تب و لرز
  • سردرد
  • استفراغ
  • دردعضلات
  • اسهال
  • کسالت

این علایم اغلب خفیف هستند و بنابراین تشخیص مالاریا مشکل است. در برخی از انواع مالاریا، علایم در دوره های 48 ساعته اتفاق می افتد. در طول این دوره فرد ابتدا احساس سرما و لرزش میکند. سپس دمای بدن بالا میرود و تعریق شدید و خستگی اتفاق می افتد. این علایم معمولا 6 تا 12 ساعت باقی میمانند.

مهمترین نوع مالاریا توسط انگل پلاسمودیوم فالسی پاروم ایجاد میشود. اگر درمان سریعا انجام نشود، علایم بدتر و گاهی اوقات خطرناک مانند مشکلات تنفسی و نارسایی اندام های بدن رخ میدهد.

چه موقع به پزشک مراجعه کنیم؟

درصورت دیده شدن علایم مالاریا پس از مسافرت به مناطقی که بیماری در آن یافت میشود، باید سریعا به پزشک مراجعه شود. حتی اگر چندیدن هفته، ماه یا یکسال از مسافرت گذشته باشد، باید به پزشک مراجعه شود.

اگر فرد احتمالا به مالاریا مبتلا شده باشد، یک آزمایش خون مشخص میکند که آیا فرد به این بیماری آلوده شده است یا خیر. اگر آزمایش خون نشان داد که فرد به مالاریا مبتلا شده است، سریعا باید درمان آغاز شود.

چه چیزی باعث مالاریا میشود؟

مالاریا توسط نوعی انگل بنام پلاسمودیوم ایجاد میشود. انواع مختلفی انگل پلاسمودیوم وجود دارد اما تنها 5 تای آنها موجب مالاریا در انسان میشود. انگل پلاسمودیوم توسط پشه های آنوفل ماده منتقل میشوند که اغلب در غروب و شب نیش میزنند. وقتی یک پشه ی آلوده فرد را نیش میزند، انگل به جریان خون وارد میشود.

مالاریا میتواند از طریق انتقال خون یا سرنگ ها هم منتقل شود اما این بسیار نادر است.

...

اطلاعات بیشتر را در لینک اصلی زیر بخوانید:

علایم، عامل و نحوه تشخیص و درمان بیماری مالاریا

  • ۹۸/۰۵/۲۴
  • نگار شیوندی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی